Τρόποι αποστολής Προϊόντων (Ισχύει μόνο για Ελλάδα)

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ courier  και είναι ΔΩΡΕΑΝ για αγορές άνω των 30‎€. Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει τρόπο πληρωμής αντικαταβολή, η χρέωση της αντικαταβολής είναι 1‎€.

Μετά την παράδοση της παραγγελίας σας στην εταιρεία ταχυμεταφορών, λαμβάνετε e-mail με τον αριθμό αποστολής (tracking number).

Για αναζήτηση της πορείας της αποστολής σας, μπορείτε να καταχωρήσετε τον αριθμό αποστολής (tracking number) στον σύνδεσμο https://www.elta-courier.gr/search.

Οι παραδόσεις των παραγγελιών από το www.zooshoes.gr προς τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών πραγματοποιείται καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή έως τις 13:30 και Σάββατο έως τις 11:30.


Χρόνος Παράδοσης

Με την ολοκλήρωση καταχώρησης της παραγγελίας σας, η αποστολή πραγματοποιείται άμεσα και η παράδοση στον πελάτη πραγματοποιείται σε διάστημα 1-2 εργάσιμων ημερών για τα μεγάλα αστικά κέντρα και 3-5 εργάσιμες ημέρες για τις δυσπρόσιτες περιοχές. Για τις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως «δυσπρόσιτες» από την εταιρεία ταχυμεταφορών (courier), ο χρόνος μπορεί να διαφοροποιηθεί.

Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως:

  • Μη διαθεσιμότητας του προϊόντος
  • Εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών
  • Καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών, απεργιών κ.ο.κ.
  • Έκτακτων γεγονότων

Για παραγγελίες που έχει επιλεχθεί τρόπος πληρωμής «κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό» η αποστολή της παραγγελίας θα γίνει με την επιβεβαίωση της κατάθεσης από την τράπεζα.

Για περισσότερες πληροφορίες ή και διευκρινίσεις σχετικά με τους τρόπους παραγγελίας και αποστολής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@zooshoes.gr ή στο τηλέφωνο 2531038628.