Τρόποι αποστολής Προϊόντων (Ισχύει μόνο για Ελλάδα)

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ courier και ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ και είναι ΔΩΡΕΑΝ για αγορές αξίας άνω των 40€.

Για αγορές αξίας έως 40€, το κόστος αποστολής είναι 2€.

 

Στόχος μας η καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας όσο μακριά κι αν βρίσκονται από το φυσικό μας κατάστημα.

Γι αυτό φροντίζουμε οι παραγγελίες να ετοιμάζονται και να παραδίδονται από το www.zooshoes.gr προς τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών αυθημερόν εφόσον έχουν καταχωρηθεί Δευτέρα - Παρασκευή έως τις 13:30 και Σάββατο έως τις 11:30.

Εκτός αν παρουσιαστεί πρόβλημα με την διαθεσιμότητα προϊόντων ή την έλλειψη στοιχείων αποστολής πελάτη. Σε αυτές τις περιπτώσεις επικοινωνούμε άμεσα μαζί σας.

 

Μετά την παράδοση της παραγγελίας σας στην εταιρεία ταχυμεταφορών, λαμβάνετε e-mail με τον αριθμό αποστολής (tracking number).

Για αναζήτηση της πορείας της αποστολής σας, μπορείτε να καταχωρήσετε τον αριθμό αποστολής (tracking number) στον αντίστοιχο σύνδεσμο της εταιρίας ταχυμεταφορών που έχετε επιλέξει για την αποστολή της:

·         ΕΛΤΑ courier: https://www.elta-courier.gr/search

·         ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ: https://www.taxydromiki.com/track

 

 Χρόνος Παράδοσης

Με την ολοκλήρωση καταχώρησης της παραγγελίας σας, η αποστολή πραγματοποιείται άμεσα και η παράδοση στον πελάτη πραγματοποιείται σε διάστημα 1-2 εργάσιμων ημερών για τα μεγάλα αστικά κέντρα και 3-5 εργάσιμες ημέρες για τις δυσπρόσιτες περιοχές. Για τις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως «δυσπρόσιτες» από την εταιρεία ταχυμεταφορών (courier), ο χρόνος μπορεί να διαφοροποιηθεί.

Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως:

§  Μη διαθεσιμότητας του προϊόντος

§  Εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών

§  Καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών, απεργιών κ.ο.κ.

§  Έκτακτων Γεγονότων

Για παραγγελίες που έχει επιλεχθεί τρόπος πληρωμής «κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό» η αποστολή της παραγγελίας θα γίνει με την επιβεβαίωση της κατάθεσης από την τράπεζα.


Για περισσότερες πληροφορίες ή και διευκρινίσεις σχετικά με τους τρόπους παραγγελίας και αποστολής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@zooshoes.gr ή στο τηλέφωνο 2531038628.