Τρόποι Πληρωμής Παραγγελιών

1.       Με αντικαταβολή μετρητοίς (Ισχύει μόνο για Ελλάδα)

Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε την αξία της αγοράς σας μετρητοίς κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας από την εταιρεία ταχυμεταφορών με κόστος αντικαταβολής 2€.

2.       Με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε με τη χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα με ασφάλεια που εξασφαλίζεται από την Εθνική Τράπεζα (η συναλλαγή δεν πραγματοποιείται στον ιστότοπο μας αλλά σε ειδικό ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον της Εθνικής Τράπεζας).

3.       Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με κατάθεση χρημάτων σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

Όνομα δικαιούχου: ΗΛΙΑΣ ΓΚΟΥΓΚΛΕΡΗΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΙΒΑΝ: GR4701103780000037800471049

ATTICA BANK
ΙΒΑΝ: GR7001605680000000085114042

*Σε περίπτωση εμβάσματος από άλλη τράπεζα τα έξοδα συναλλαγής επιβαρύνουν τον αποστολέα (OUR ,όχι SHA).

  • Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 3 ημερολογιακών ημερών από την καταχώρηση της παραγγελίας, διαφορετικά ακυρώνεται. Θα σας αποσταλεί σχετικό μήνυμα ακύρωσης του αιτήματος παραγγελίας σας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχετε δηλώσει.
  • Στην κατάθεσή θα πρέπει να αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας και στην αιτιολογία τον αριθμός παραγγελίας σας.
  • Το ονοματεπώνυμο που θα αναφέρετε στην φόρμα κατάθεσης της τραπέζης, θα πρέπει να είναι το ίδιο με το ονοματεπώνυμο που έχετε δηλώσει στην ηλεκτρονική φόρμα της παραγγελίας.

Οι παραγγελίες εκτελούνται κατόπιν επιβεβαίωσης της κατάθεσης των χρημάτων. Ενδέχεται η κατάθεσή σας να μην είναι άμεσα «ορατή» στην ενημέρωση που λαμβάνουμε από την τράπεζα, οπότε και μικρή καθυστέρηση είναι πιθανή.


Για περισσότερες πληροφορίες ή και διευκρινίσεις σχετικά με τους τρόπους πληρωμής της παραγγελίας σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@zooshoes.gr ή στο τηλέφωνο 2531038628.